Les dues principals emissores del país han iniciat aquest dilluns la temporada radiofònica 2011-2012. El pols per aconseguir o mantenir el lideratge d’audiència –que segons l’EGM és per a RAC1, mentre que segons el Baròmetre és per a Catalunya Ràdio– s’ha reemprès, però amb pocs canvis en les graelles respecte a l’any passat, especialment a la ràdio de Godó.

A l’emissora pública, la principal novetat es produeix a la tarda amb La tribu de Catalunya Ràdio (de dilluns a divendres, de 16 a 19 h), conduït per Tatiana Sisquella, que substitueix El secret. Per la seva part, Sílvia Cóppulo ocupa el lloc de la seva substituta al capdavant d’El suplement (caps de setmana, de 9.05 a 13 h).

L’altra novetat a Catalunya Ràdio ja la vam avançar al juliol: un nou programa d’esports, Tenim un punt, conduit per Francesc Garriga, que s’emet de dilluns a divendres de 13 a 14 h. El damnificat és Tot és molt confús, de Pere Mas, que perd una hora (12-13 h).

Per la seva part, a RAC1 la principal novetat es produeix al capdavant Tu diràs (cada dia, de 23 a 1 h), que ara és conduït per Dani Senabre en substitució de Joan Maria Pou, qui a finals de juny ja va anunciar que deixava el programa després de quatre temporades. Amb tot, Pou continuarà encarregant-se de les transmissions del Barça i col·laborarà en altres espais de la casa, com El món a RAC1, Primer toc i el mateix Tu diràs.