Racó Català ha complert 20 anys aquest 4 de març reivindicant el missatge que acompanya la capçalera des de fa temps: Llegeix, pensa i opina.

Per commemorar l’efemèride, el digital ha obert un fil oficial al fòrum per recordar els temes més emblemàtics que han ajudat a construir el projecte, i de passada “agrair aquests 20 anys de dedicació als raconaires, una audiència real, fidel i crítica que molts altres mitjans pagarien per tenir”.

A més, l’edició de dilluns compta amb una secció d’opinió especial d’aniversari amb alguns dels columnistes que han escrit i escriuen Racó Català, a més del seu editor, Joan Camp.

Racó Català va néixer el 4 de març de 1999 impulsat per Joan Camp, Oriol Morell i Guillem Sureda, com a espai d’opinió personal, i poc a poc es va convertir en una comunitat digital de llengua catalana. Actualment, Racó Català es reivindica com a punt de trobada del Països Catalans on la informació i l’opinió en són els fonaments.

El portal compta amb un apartat on es pot veure l’evolució de la seva imatge amb captures de pantalla dels anys 1999, 2000, 2001, 2003, 2004 i 2009.