Coincidint amb el seu 35è aniversari, Ràdio Arrels ha endegat un procés de renovació per iniciar una nova etapa adaptada als nous temps i garantir la seva continuïtat. L’objectiu és créixer i no només a la Catalunya Nord, sinó a tots els territoris de parla catalana.

Per fer possible aquesta expansió, Ràdio Arrels s’ha proposat estrenar un nou web el 2017, per a la qual cosa ha llançat una campanya de micromecenatge per recaptar 15.000 euros (fins al 21 de desembre).

L’emissora amb seu a Perpinyà explica que la nova RàdioArrels.cat serà “una cruïlla tecnològica amb so i text, imatges i interactivitat, en mode 3.0”. L’objectiu és convertir el mitjà en un punt de referència informativa de la Catalunya Nord per als Països Catalans.   

Amb el nou web, Ràdio Arrels oferirà més agilitat informativa i també incrementarà la seva presència a les xarxes socials. El nou portal també permetrà escoltar la ràdio en directe i a la carta, així com posar a disposició dels oients el fons documental.  

Ràdio Arrels és l’única emissora 100% en català de la Catalunya Nord. Compta amb una plantilla de quatre persones i una trentena de col·laboradors voluntaris. Actualment, emet quatre hores de producció pròpia en directe, que es completa amb continguts de Catalunya Ràdio i la Xarxa de Comunicació Local.