Catalunya Ràdio i Ràdio Puigcerdà han segellat un acord pel qual l’emissora municipal podrà connectar amb Catalunya Informació per oferir els seus butlletins horaris. En concret, Ràdio Puigcerdà emetrà tots els butlletins de dilluns a divendres (tret dels de les 6, 7, 14, 15, 21 i 22 h) del cap de setmana (excepte els de les 8, 9 i 14 h).

“Podrem oferir a la nostra audiència un servei d’informació més complet, amb els titulars a les hores en punt, per estar al dia de l’actualitat d’una manera ràpida i precisa”, ha destacat Àngel Gutiérrez, director de l’emissora municipal.

“Això és un nou valor afegit per a Ràdio Puigcerdà, que a més d’informar del que passa a la comarca de la Cerdanya i a la nostra capital, oferim a partir d’ara informació d’àmbit general, esports o informació de servei, amb el rigor del grup d’emissores de Catalunya Ràdio”, ha afegit

Per la seva part, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, remarca que l’acord “reforça la presència del servei públic informatiu de Catalunya Ràdio arreu del territori, en col·laboració amb els mitjans del país, i és una mostra de la confiança de l’audiència en la qualitat de la ràdio pública”.

El conveni amb Ràdio Puigcerdà s’afegeix a altres acords de col·laboració posats en marxa per Catalunya Ràdio amb Ràdio Tele-Taxi, Alcover Ràdio i Ràdio Arrels.