Tremp recupera la ràdio local (foto: Pallars Digital).

El passat 22 de juny, Ràdio Tremp va tornar a emetre 27 anys després de la seva desaparició, gràcies a l’acord entre l’Ajuntament i Montcau Produccions (propietària de Digital Hits FM). La nova emissora local emet a través del 95.8 de l’FM, on des de fa tres anys es pot escoltar Digital Hits FM, adjudicatària de la llicència, i amb qui compartirà graella.

De moment, durant l’estiu, Ràdio Tremp emetrà en proves, amb butlletins horaris de dilluns a divendres, i a partir de setembre anirà completant la seva programació. Aquesta inclourà un informatiu diari, un magazín d’esports, un programa dedicat a les entitats de Tremp, debats temàtics i retransmissions dels principals esdeveniments socials, esportius i polítics que tinguin lloc al municipi.

Passat l’estiu, també es posarà en marxa el portal ràdiotremp.cat, que recollirà l’actualitat informativa que cobreixi l’emissora i permetrà accedir als continguts ja emesos.

Juntament amb l’inici d’emissions, l’Ajuntament ha posat en marxa el Servei de difusió d’informació municipal. Aquest posa a disposició de totes les entitats del municipi diversos espais radiofònics en la nova emissora amb l’objectiu de donar difusió al teixit cultural, social i esportiu de Tremp. Per altra banda, també s’inclou l’emissió a nivell nacional d’espais de promoció turística i cultural de la Conca de Tremp.