L’actual junta de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació presidida per Ramon Grau continuarà un mandat més. La seva candidatura és l’única que s’havia presentat a les eleccions de l’entitat, de manera que quedarà escollida automàticament per aclamació.

La nova junta es presentarà en la 22a assemblea general ordinària de l’AMIC, que se celebrarà el 14 de juny a Granollers.

Ramon Grau, editor del grup Totmedia, presideix l’AMIC des de fa quatre anys en una segona etapa, ja que havia estat el primer president de l’entitat entre 1997 i 2003 (aleshores amb la denominació d’ACPG).

La junta la completen el vicepresident primer Pau Brunet (Regió 7); la vicepresidenta segona M. Carme Rodríguez (El Tot Mataró); el secretari Mateu Ros (Capgròs); el tresorer Ramon Torrents (Contrapunt), i els vocals David Arias (La Guia de Reus), Esther Barta (Territoris.cat), Isabel Serrano (20 Minutos), Joan Antó (Diari Més Ebre), Joan Camp (Raco Català), Lluís Rovira (Revista Cambrils), i Alejandro Ladrón de Guevara (València Extra). L’única novetat és aquest últim, la resta repeteix.