La capçalera Revista de Badalona s’ha tornat a activar després de deu anys d’absència, de moment només en format digital, tot i que la voluntat és  que es torni a imprimir en un futur. La nova editora és Dringa Digital Solutions.

“La pandèmia, la situació del mercat en l’àmbit publicitari i la prudència ens han portat a decidir iniciar el viatge digital i ajornar fins l’any vinent la revista en paper”, assenyala Andreu Mas, director i editor del mitjà. En aquesta nova etapa, Revista de Badalona també vol incorporar continguts en vídeo i podcasts.

Revista de Badalona es va començar a editar el 1941 i des d’aleshores ha passat per diferents etapes. El 1994 va ser l’embrió de l’edició d’El Punt al Barcelonès Nord, quan les respectives editores es van fusionar i la capçalera es va convertir en suplement mensual del diari.

A finals de 2009, Nautilus Comunicació i Cultura, amb Andreu Mas al capdavant, va recuperar Revista de Badalona com a mitjà independent de venda al quiosc, però la crisi del moment va provocar que es deixés de publicar un parell d’anys després.