Després de l’èxit del curs de Periodisme Cultural, del qual s’acaba d’obrir una nova edició, l’escola de la publicació digital Revista de Letras (canal de llibres de  LaVanguardia.com) organitza un curs de Periodisme Mòbil, el qual té per objectiu que els professionals de la informació aprenguin a treure el màxim rendiment als smartphones (iOS i Android), així com les claus per adaptar-hi els continguts augmentant la seva eficàcia i difusió.

“Els dispositius mòbils estan canviant radicalment la manera com es produeix, distribueix i consumeix la informació”, recorda  el periodista i consultor Jordi Flamarich, coordinador del curs. “El periodista, com a generador professional de continguts, no pot quedar al marge d’aquesta revolució, ja que hauria conèixer les múltiples possibilitats que aquests dispositius ofereixen”, afegeix.

El curs de Revista de Letras, editada per Lladó Comunicació, dura tres mesos (de febrer a abril), durant els quals ensenyarà a realitzar cobertures en directe, reporterisme multimèdia, geolocalització, i a utilitzar correctament les xarxes socials. La formació, que compta amb la col·laboració de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, es realitza online a través d’un campus virtual on els alumnes poden descarregar-se tot el material del curs i participar en fòrums específics de l’Escola Revista de Letras.