El consell d’administració de Vocento va decidir aquest dimarts nomenar Rodrigo Echenique com a nou president del grup en substitució d’Enrique de Ybarra, qui ha decidit deixar el càrrec després de dos anys. “La meva presidència tenia un caràcter de transició”, va afirmar davant el consell, segons assegura el grup. “La meva missió ha estat aconseguir un retrobament i que tots reméssim des del primer dia en la mateixa direcció”, va afegir Ybarra.

Rodrigo Echenique és president de NH Hoteles i membre del consell del Banc Santander (on va ser conseller delegat) i del consell assessor d’Agroaliment. Anteriorment havia estat president de Vallehermoso i format part dels consells d’administració d’empreses com Ebro, Airtel o Lar.

Rodrigo Echenique era el candidat de l’anomenat sector crític del consell d’administració, liderat per Jaime Castellanos, Juan Ramón Urrutia i Santiago Bergareche, partidari de trossejar el grup i vendre actius. “Estic convençut que és el millor president que podria tenir Vocento per aquesta nova etapa”, va assenyalar Ybarra sobre el seu successor.