L’exdirectora general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Cullell, ha criticat l’estructura de govern i direcció de l’ens i ha apostat per la seva reforma, ja que considera que és “massa complexa” per fer canvis al ritme que “el mercat demana”. Així ho va assegurar a Els matins de TV3 aquest dimecres. Per a ella, l’estructura de la CCMA és “poc àgil” i hauria de canviar com ho fan “els temps i les empreses”.

A més, Cullell considera que l’actual llei de la Corporació “no respon a les necessitats del món en què vivim”, ja que l’ens té una estructura “molt lligada” al parlament i als partits, fet que fa “més complexa” la presa de decisions.

Per aquest motiu, Cullell diu que menys d’un any després de ser nomenada directora general de la CCMA, a l’abril del 2008, es va adonar que “no era la persona adequada” per al càrrec. Segons ella, li mancava “la paciència necessària per negociar-ho tot i arribar a acords”. Finalment, va dimitir a mitjan juliol i va deixar el càrrec el 6 de setembre, quan va ser rellevada per Ramon Mateu, director de Catalunya Ràdio.