Canvis al centre de producció de RTVE a Catalunya. Rosa Maria Quitllet Miagriñà ha estat nomenada nova directora d’informatius en substitució de Rafael Lara, qui exercia el càrrec des de l’octubre de 2016, i ara passarà a liderar un nou projecte de continguts digitals.

Quitllet va entrar per oposicions a RNE Barcelona el 1990, actualment és redactora dels serveis informatius a Catalunya, i des del 2010 s’encarrega de la coordinació i edició dels informatius del cap de setmana. Abans va ser editora de l’edició migdia i responsable de la coordinació matinal amb la redacció central. Durant 16 anys també ha dirigit el programa Retalls.

Per la seva part, Alicia Gómez Sánchez és la nova directora de programes en substitució d’Anna Cler, que exercia el càrrec des de gener de 2015, i continuarà amb el programa d’entrevistes Noms propis.

Gómez es va incorporar a TVE Catalunya el 1999 i actualment dirigeix i presenta Jo soc Erasmus, i ha coordinat els reportatges produïts a Sant Cugat per a la programació especial coronavirus de La 1. Anteriorment ha estat editora de L’Informatiu migdia (2009-2013), redactora i coordinadora d’informatius i programes com Repor (2013-2016), i subdirectora de Tips (2019).