El principi d’acord per a la venda de Grupo Zeta a Mediapro, al qual van arribar fa un parell de setmanes, ha quedat paralitzat. “Em diuen que hi ha una proposta millor. No em diuen de qui, és clar”, assenyala Jaume Roures a ElNacional.cat.

L’empresari defensa que l’oferta de Mediapro, de 55 milions d’euros, és “raonable i la millor” tant per a Zeta com per als bancs. “No poden existir ofertes millors que la nostra perquè cap de les empreses que fins ara s’han mogut al voltant de l’operació les pot sostenir”, argumenta. Altres interessats en la compra de Zeta han estat els grups Prensa Ibérica i Henneo.

La darrera paraula, però, la tindran els bancs, amb els quals Zeta té un deute de 99 milions. “No puc pensar que els bancs actuaran contra els seus accionistes. No és raonable i no hauria de ser viable”, diu al respecte el soci cofundador de Mediapro.

La setmana passada, en una entrevista a Radio Marca, Jaume Roures acusava “forces fosques” de bloquejar l’operació de compravenda. Segons va dir, “hi ha molts poders fàctics que no veuen amb bons ulls” que Zeta acabi en mans de Mediapro.