El consell d’administració de RTVE ha decidit per unanimitat renunciar al projecte impulsat per l’anterior president de la corporació, Luis Fernández, per aixecar una nova seu a Pozuelo de Alarcón.

Els consellers han coincidit en què les actuals circumstàncies econòmiques no són les millors per abordar un projecte d’aquesta magnitud, la qual cosa no vol dir que es renunciï a “la filosofia del projecte de Luis Fernández”.

Per això, la mateixa resolució adoptada pel consell d’administració de l’ens públic contempla diversos plans tècnics per adaptar les actuals instal·lacions de RTVE a les necessitats de les noves tecnologies, com l’alta definició, i a la renovació dels equips. El mateix pla contempla també un compromís d’impulsar la producció interna.

Segons el calendari previst, tant el pla de producció interna com el pla tècnic hauria d’estar enllestit a principis de 2011. Mentre no es posin en marxa els projectes per adaptar Prado del Rey, Torrespaña i els Estudis Buñuel, s’iniciaran mesures transitòries per accelerar la incorporació dels canvis tecnològics.