Els processos judicials pendents fan que Radiotelevisió Valenciana no pugui tancar el procés de liquidació abans del 30 de juny de 2015, tal com preveia l’acord de l’ERO. Així ho va assegurar aquest dimarts el president del consell de liquidació de l’ens, Carlos Cervantes, davant la comissió de control de RTVV a les Corts Valencianes, segons recull l’ACN.

En la seva compareixença, Cervantes va confiar que l’any vinent l’empresa pugui pagar als creditors i enllestir les actuacions previstes en l’expedient de regulació, excepte les relacions jurídiques derivades de processos oberts, de naturalesa mercantil o laboral.

En aquest sentit, va explicar que s’ha ordenat no pagar contractes amb la productora Triskel o amb el Vila-real Club de Futbol, atès que estan pendents de processos judicials per no haver respectat condicions pactades en la prestació de serveis.

A més, Cervantes va avançar que el consell de liquidació ha demanat que sigui l’advocada de la Generalitat qui assumeixi la defensa en les causes judicials pendents.