Vocento ha incorporat Samary Fernández Feito com a nova directora general de l’àrea de luxe, estil de vida i revistes. Es tracta d’una direcció de nova creació que engloba les revistes i suplements del grup (la filial Taller de Editores): XLSemanal i Mujerhoy; el congrés WomenNOW; el projecte sobre turisme Turium, i la plataforma multicanal sobre benestar Welife.

Fernández ocupa la vacant deixada al gener per Laura Ruiz de Galarreta, directora general de revistes de Vocento des de 2019, i que el passat gener va deixar el grup per ser la nova directora de comunicació d’Ikea.

Samary Fernández Feito, que formarà part del comitè de direcció de Vocento, assumeix la responsabilitat de definir l’estratègia i gestió de la nova àrea amb l’objectiu prioritari d’impulsar i reforçar la part digital i big data; créixer en l’univers de les xarxes socials; identificar negoci, i consolidar el lideratge de les marques.

Fernández ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria a Unidad Editorial, on es va incorporar el 2004 (aleshores Recoletos). El 2015 va assumir la direcció de negoci de l’àrea de luxe i estil de vida, i tres anys més tard va crear i liderar BeStory, una nova unitat de negoci del grup.