Alícia Sánchez-Camacho ha denunciat El Triangle per una suposada intromissió il·legítima en la seva intimitat i al dret a la pròpia imatge. Segons el setmanari, la presidenta del PP català demana una indemnització de 200.000 euros en concepte de “danys i perjudicis” i “danys morals”.

El Triangle explica que la demanda es fonament en tres fets. El principal, per la reproducció al web del setmanari de la conversa enregistrada per Método 3 al restaurant La Camarga entre Sánchez-Camacho i Vicky Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola (i que es va acabar retirant per ordre del Jutjat).

Un altre fet que la popular considera punible és la portada del passat 22 de febrer dedicat als casos d’espionatge, amb el títol de La claveguera, on hi apareixien Sánchez-Camacho, Felip Puig, Joan Oliver i José Zaragoza. Finalment, la presidenta del PPC també denuncia el setmanari per la portada del 17 de juny de 2011, titulada Majestic-2, on es reproduïa una il·lustració dels germans Bécquer sobre la cort d’Isabel II amb les cares de Mariano Rajoy, Artur Mas i la pròpia Sánchez-Camacho.

El proper 18 de desembre, al Jutjat de Primera Instància núm. 22 se celebrarà un acte de conciliació per mirar d’arribar a un acord abans d’anar a judici entre Sánchez-Camacho i l’editor d’El Triangle, Jaume Reixach.