A finals de març, el director de TVE, Santiago González, va comunicar que en tres mesos deixaria el seu càrrec. Tot i que inicialment alguns mitjans van apuntar que podria tornar a Prisa, finalment González serà el director general del grup Secuoya, on substituirà Pablo Jimeno, segons informa Europa Press.

Abans, però, la televisió pública li ha de trobar un substitut. I és que, tot i la celeritat amb què el nou president de RTVE, Leopoldo González-Echenique, va nomenar nou director d’informatius de TVE i nou director de RNE, no va rellevar el director de TVE, a qui li va demanar continuar uns dies més fins que li trobés substitut.

Creat el 2008, Secuoya obté la majoria dels seus ingressos de la producció tècnica i la subcontractació de serveis a les cadenes, com per exemple a IB3, Antena 3 i Telemadrid. De fet, una de les estratègies del grup és potenciar l’externalització d’àrees operatives de televisió, un mercat que pot créixer molt amb l’obertura de la privatització de les televisions autonòmiques.