El grup Secuoya posa en marxa XReality Studios, una nova companyia d’efectes visuals, postproducció i contingut digital per a cinema, sèries de televisió i publicitat. Per al projecte s’ha aliat amb amb Ignacio Lacosta i Ana Revilla, professionals amb més de 25 anys de trajectòria en el sector.

“La indústria audiovisual present i futura passa inevitablement per l’adaptació del teixit empresarial a les noves eines tecnològiques, en constant evolució, i la seva aplicació en els processos de producció, postproducció i exhibició de continguts. El llançament d’XReality Studios confirma la sòlida obstinació del Grupo Secuoya per liderar la transformació, creació i recerca digital de la indústria audiovisual”, assenyala el seu president, Raúl Berdonés.

“Des de les primeres converses amb Raúl Berdonés vam veure l’oportunitat de formar una companyia d’efectes visuals que sumés les habilitats excepcionals de cadascú”, afirma Iñaki Lacosta, director executiu, sobre l’aliança amb Secuoya.

“Ens hem marcat uns objectius ambiciosos, però possibles, que consolidaran l’empresa a nivell nacional i internacional, però també reafirmaran la qualitat dels VFX a Espanya, i ens permetran portar el talent dels nostres artistes a produccions audiovisuals per tot el món”, apunta Ana Revilla, productora executiva.

L’equip d’XReality Studios comptarà amb una divisió de laboratori on es desenvoluparan nous avançaments tècnics, els quals s’incorporaran paulatinament a la seva oferta de prestacions.

La nova empresa treballarà en estreta col·laboració amb Drago Broadcast Services, companyia de serveis tècnics de Secuoya especialitzada en producció i postproducció audiovisual, per tal d’oferir un servei integral als clients.