El grup Secuoya ha nomenat el periodista Jaime Guerra com a nou director general de continguts, amb l’objectiu de reforçar aquesta àrea considerada estratègica. Guerra, fins ara director general de Zeppelin TV, substitueix en el càrrec Jorge Sánchez Gallo, qui al seu torn assumeix la direcció general de nous negocis, amb la qual es busca diversificar i crear noves línies d’expansió per al grup, d’on és accionista.

El nou departament comandat per Sánchez Gallo està al mateix nivell que la resta d’àrees que conformen l’estructura de Secuoya (internacional, continguts, serveis, corporate, televisió i digital), depenent directament de la direcció general del grup, a càrrec de Pablo Jimeno. D’aquesta manera, vol obrir-se a noves formes de negoci en el sector de la producció i els serveis audiovisuals, i garantir així el desenvolupament i la diversificació de l’empresa.

El nou director general de continguts, Jaime Guerra, es va incorporar a Zeppelin TV l’any 2000 com a director de programes; després va ser responsable de continguts i productor executiu de programes com Gran hermano, GHVIP, La casa de tu vida, Esta cocina es un infiero o Fama ¡A bailar!, i des de feia cinc anys n’era el director general.