Secuoya Studios i Caracol TV han segellat un acord per desenvolupar, proudir i finançar conjuntament projectes de ficció al llarg del proper any. L’objectiu de l’aliança és créixer, conceptualitzar i desenvolupar sèries prèmium en parla hispana.

Ambdues empreses seran copropietàries al 50% de la propietat intel·lectual de les obres audiovisuals, tindran els drets de distribució als respectius territoris, i negociaran conjuntament les finestres internacionals de les produccions. Un comitè format per creatius colombians i espanyols s’encarregarà d’analitzar els projectes des d’una visió global.

“Estem molt contents de poder anunciar aquesta aliança amb un dels partners més destacats de Colòmbia i la indústria audiovisual llatinoamericana. Per a Secuoya Studios és primordial generar sinergies amb les companyies més consolidades a Llatinoamèrica i els Estats Units, i Caracol TV és un potent soci posicionat al mercat internacional gràcies a l’èxit dels seus innombrables projectes”, destaca James Costos, president de Secuyoa Studios. “Confiem plenament que aquest acord marc generarà un impacte molt positiu a la indústria audiovisual espanyola i llatinoamericana, i serà el primer d’una llarga relació col·laborativa”, rebla.

“El nostre acord amb Secuoya Studios, un aliat sòlid i de gran espectre creatiu, aferma els nostres passos en el mercat espanyol i ens omple d’entusiasme davant dels grans projectes que visionem per al proper any”, apunta Lisette Osorio, vicepresidenta de negocis internacionals de la cadena colombiana. “Caracol TV està compromesa amb el desenvolupament de noves maneres d’explicar històries, que puguin generar converses rellevants en diferents territoris. Sabem que, de la mà de Secuoya, sorprendrem el mercat internacional amb projectes que compleixin aquesta missió i captivin les audiències d’arreu del món”, afegeix.