Secuoya Studios i Telemundo Streaming Studios han tancat un acord per desenvolupar, produir i finançar conjuntament projectes de continguts de ficció seriats. El conveni serà vigent fins al 2023 i el seu objectiu principal és donar visibilitat a històries originals de parla hispana.

“Amb aquest acord, el nostre propòsit és fer un pas més en la producció d’històries en col·laboració amb partners tan importants i destacats en el món iberoamericà i estatunidenc com Telemundo Streaming Studios”, assenyala James Costos, president de Secuoya Studios.

“Esperem que sigui la primera col·laboració de moltes en el futur, no només pel que fa a la posada en marxa i producció de continguts, també en altres àrees com l’estructuració d’acords de finançament, serveis, back-office, lloguer de platós amb les més màximes exigències del mercat internacional, postproducció, efectes visuals…”, afegeix.

Els projectes que es presentin seran analitzats per un comitè d’avaluació format per creatius estatunidencs i espanyols. Les propostes seleccionades passaran a una segona fase de conceptualització i desenvolupament d’un episodi pilot. Un cop escollides les històries i els formats, Secuoya i Telemundo posaran en marxa la producció.

A més, NBCUniversal, matriu de Telemundo, serà l’encarregada de la distribució internacional i d’iniciar negociacions per llicenciar les sèries als Estats Units i a Espanya.