El diari Segre commemora el seu 40è aniversari (complert el 3 de setembre) amb un especial de 236 pàgines que acompanyarà gratuïtament l’edició d’aquest dissabte. El document inclou reportatges que repassen alguns dels canvis que s’han produït en aquestes quatre dècades de vida, tant en el mitjà com en la societat lleidatana.

L’especial també compta amb entrevistes amb persones que tenen la mateixa edat que Segre, i d’altres que han estat protagonistes durant aquests 40 anys.

Exposició itinerant

La celebració de l’aniversari es completa amb l’exposició 40 anys informant que repassa la història mitjançant 40 portades, inaugurada el 21 d’octubre al Palau de la Paeria de Lleida, on es pot visitar fins al dia 30.

Posteriorment, la mostra viatjarà a Mollerussa (del 4 al 13 de novembre), Sort (18-27 novembre), Solsona (2-11 desembre) i Tàrrega (16-29 desembre). El 2023 es preveu que l’exposició es pugui veure a Osca, les Borges Blanques, Vielha, el Pont de Suert, Cervera, la Seu d’Urgell, Puigcerdà i Tremp, abans de tornar a Lleida.