La Cadena SER Catalunya ha posat en marxa la tercera edició dels Premis IdeaRàdio per fomentar el talent professional. Amb aquest concurs, l’emissora busca idees originals per a nous programes, formats innovadors en narració esportiva, nous conceptes de radiofórmula musical, peces creatives de radioteatre o nous formats publicitaris.

Els premis es dirigeixen a estudiants de periodisme, comunicació audiovisual, publicitat, art dramàtic i arts escèniques de les universitats catalanes i els centres reglats que imparteixen aquests estudis.

El termini per enviar propostes finalitza el 18 de febrer. El jurat preseleccionarà alguns dels projectes, que el 4 de març es presentaran davant d’un tribunal format per professionals de SER Catalunya en un acte obert al públic als Estudis Toresky de Ràdio Barcelona. Els guanyadors donaran a conèixer el 6 de març. El premi consisteix en l’emissió del programa a l’antena de SER Catalunya.

El concurs va néixer fa dos anys en el marc del 90è aniversari de Ràdio Barcelona, i en la darrera edició es van rebre més de 70 propostes.