Durant el primer trimestre de 2016, TV3 i Catalunya Ràdio incorporaran Sergi Mulero com a nou corresponsal al Regne Unit i Txell Feixas per al Pròxim Orient. El seu nomenament s’ha produït després d’un procés intern de selecció, al qual s’havien presentat quinze i cinc aspirants, respectivament.

Sergi Mulero, redactor de la secció de societat dels serveis informatius de TV3, agafa el relleu a Londres de Carles Costa, qui a principis de novembre la direcció va fer tornar a Sant Joan Despí. El seu nomenament representa la “continuïtat” de la cobertura informativa des del Regne Unit, segons assenyala la CCMA.

Per la seva part, Txell Feixas, redactora d’economia a la delegació de Catalunya Ràdio a Madrid, ocuparà la vacant deixada per Albert Elfa, qui al setembre es va incorporar com a corresponsal de l’emissora a Brussel·les.

En aquest cas, la corresponsalia ja no s’ubicarà a Jerusalem, com fins ara, sinó a Beirut. Segons la CCMA, el canvi es produeix per “qüestions logístiques”, per tal de facilitar els desplaçaments als països del voltant segons l’actualitat informativa. En aquest sentit, l’ens remarca que, malgrat deixar Jerusalem, el conflicte entre Israel i Palestina continuarà estant present en l’agenda de la nova corresponsalia.