Aquest dijous fa cinc anys que es va posar en marxa la televisió cultural per internet Sies.tv. Per commemorar l’efemèride, i després de dos anys d’emissions ininterrompudes, la cadena ha presentat un nou disseny i ha ampliat continguts amb l’objectiu d’esdevenir una televisió més participativa i dinàmica.

En aquesta renovació, Sies.tv destaca com a canvi més important l’ampliació del format dels continguts, tant de vídeo com de redacció, adaptant el reproductor de pantalla al format 16:9, amb la qual cosa s’aconsegueix una major visualització i s’adapta als criteris audiovisuals actuals.

La cadena, que va néixer aprofitant els inicis de la visualització en streaming popularitzada per YouTube, ha publicat en cinc anys més d’un miler de notícies de realització pròpia en format vídeo. A més, ha aprofitat els coneixements adquirits per transmetre en directe per internet actes, jornades, etc.

Cada dia Sies.tv envia un butlletí amb les peces publicades a les persones que hi estan subscrites, però també es fa difusió mitjançant Facebook i Twitter, i per podcasting a través del canal RSS. Totes les informacions publicades es conserven en el repositori en línia i es poden consultar, descarregar, o incrustar a webs i blogs.