Els grups Som i Minoria Absoluta uneixen forces amb la creació d’una editorial especialitzada en història, la qual publicarà les revistes Sàpiens i Petit Sàpiens (Som) i El Món d’Ahir (Minoria Absoluta).

La nova empresa també impulsarà altres projectes per donar a conèixer de forma divulgativa el passat a partir d’aquestes marques i aprofitant les sinergies d’ambdós grups.

L’editorial estarà dirigida per Jordi Creus, president de Som i editor de Sàpiens. “És un orgull i un privilegi poder treballar amb Minoria Absoluta en un projecte tan extraordinari com aquest. Entra dins d’aquesta dinàmica en què estem tan obsedits d’apostar per la qualitat i per crear continguts perdurables”, ha assenyalat Creus.

“Havíem de fer un pas endavant, d’aquí la unió amb Som”, ha dit Toni Soler, president de Minoria Absoluta i director d’El Món d’Ahir, que amb l’acord podrà ser present a gran part de les llibreries del país.

“El Món d’Ahir, Sàpiens i Petit Sàpiens són productes complementaris i amb aquesta col·laboració ens podem ajudar mútuament i abordar nous projectes de manera conjunta, perquè a tots ens interessa la història”, ha afegit Soler.