L’empresa editora de Vozpópuli ha nomenat la periodista Sonia Aparicio Moreno com a directora d’estrategia i desenvolupament. Es tracta d’un càrrec de nova creació en l’organigrama amb el qual es busca impulsar el desenvolupament, l’evolució i el creixement de la capçalera.

Sonia Aparicio s’incorpora a la cúpula directiva, actualment integrada per l’editor i fundador de Vozpópuli, Jesús Cacho; el subdirector, Alberto Pérez Giménez; el director de relacions institucionals, Agustín Valladolid, i el director general comercial, Manuel Tereisa.

Des de principis de 2020, Aparicio ha exercit directora d’estratègia i innovació de Publicaciones Profesionales, l’editora de les revistes Anuncios, Marketing News i Mujeres a Seguir. La nova directiva ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional al diari El Mundo, on va iniciar la seva trajectòria periodística el 1993. Després de treballar com a col·laboradora en diferents mitjans, el 2000 es va unir a l’equip fundacional d’elmundo.es, on va ser cap d’especials multimèdia (2002-2013) i redactora (2000-2002).

Posteriorment, Sonia Aparicio va treballar com a editora general per al rellançament de Cambio 16 a Espanya i Llatinoamèrica (2014), consultora d’innovació i desenvolupament de continguts per a marques a Prodigioso Volcán (2014-2015), directora de branded content i estratègies de contingut en El Español (2015-2016) i directora de comunicació a Metro de Madrid (2017-2019).