L’adaptació Polseres vermelles per a la cadena estatunidenca ABC és a punt de tancar-se. Segons ha admès el creador de la sèrie de TV3, Albert Espinosa, només queden uns serrells. Els drets els adquiria Steven Spielberg, a través de Dremworks, i l’encarregada d’adaptar el guió seria la cocreadora de Friends, Marta Kauffman.

Davant de les bones perspectives, Espinosa s’ha mostrat molt feliç i ha reconegut en una piulada que seria un somni que s’acabés concretant l’adaptació de The Red Band Society, que en principi seria el títol en anglès. Paral·lelament, també es negocia amb cadenes de Canadà i Mèxic perquè facin l’adaptació de la sèrie catalana.

A l’Estat, Antena 3 ha adquirit els drets, i serà la cadena Neox qui l’emeti doblada en castellà a partir de gener. Abans, però, serà la cadena per cable TNT l’encarregada d’emetre-la doblada per a tot l’Estat.

Dirigida per Pau Freixas, al setembre Polseres vermelles va guanyar el premi al millor guió en la sisena edició del Seoul International Drama Awards.