Squirrel Media ha tancat un acord per adquirir una participació majoritària de Grupo Ganga, conglomerat d’empreses especialitzades en el desenvolupament de programes de televisió i sèries de ficció. Entre d’altres, ha produït les sèries Cuéntame cómo pasó i Hit, i els programes Dúos increïbles, Un país para comérselo o Vamos a cocinar con José Andrés, tots per a TVE, així com la ficció La última per a Disney+.

En concret, el grup ha comprat el 51% de les participacions de les diferents societats que formen Ganga, en una operació que es preveu culminar al febrer. L’adquisició es realitza lliure de qualsevol tipus de deute i contingència, i l’operació es finança en la seva totalitat amb fons propis, segons ressalta Squirrel.

“Aquesta adquisició està enquadrada dins de l’estratègia d’expansió del nostre grup per consolidar-se com a líder en la generació i la distribució global de continguts en llengua hispana, portuguesa i italiana”, assenyala el president d’Squirrel Meida, Pablo Pereiro Lage.

A més del “gran valor directe i intrínsec” de l’adquisició per a Squirrel pels seus actius, l’operació “genera addicionalment múltiples sinèrgies, provocant un increment notable del valor de tots els nostres actius i, en especial, de les anteriors adquisicions realitzades pel nostre grup en els darrers anys”, afegeix Pereiro.