L’assemblea general de la cooperativa Edicions Diari La Veu ha decidit tancar el digital després de set anys. L’editora ha pres la dràstica mesura atenint-se a “l’estat de comptes actual” i després de “no haver assolit el finançament necessari per garantir la viabilitat del digital”. Així doncs, el 31 de desembre el mitjà s’editarà per últim cop.

“Enguany ha suposat un exercici molt complicat per tal d’arribar als ingressos necessaris per editar Diari La Veu i, finalment, només s’ha aconseguit pressupost per a cobrir els pagaments fins al 31 de desembre del 2019”, explica el mitjà. Atesa aquesta falta d’ingressos, l’assemblea ha acordat per unanimitat no continuar amb el Diari La Veu com a digital d’actualitat.

L’editora considera que no es donen les circumstàncies necessàries per seguir amb el projecte de la manera com estava concebut. Amb tot, durant el primer trimestre de 2020, la cooperativa estudiarà “possibilitats de futur que permeten continuar amb una altra mena de publicació que done veu a allò que ocorre al País Valencià, però ja no de manera diària”.

El mitjà va néixer l’1 de gener de 2013 amb el nom de La Veu del País Valencià. L’abril de 2017, el digital es va renovar a fons per iniciar una nova etapa rebatejat com a Diari La Veu.