El proper 29 de febrer es publicarà per darrer cop l’edició de Castelló del diari gratuït Qué!, cosa que implicarà l’acomiadament dels seus vuit treballadors. L’edició castellonenca pertany a l’Heraldo de Aragón (per un acord assolit fa tres anys amb Vocento), que ha argumentat que el tancament es deu a les fortes pèrdues econòmiques dels darrers mesos, segons informa PRNoticias.

Tot i que el gratuït sempre havia tingut pèrdues, aquestes havien augmentat considerablement els darrers mesos, i tot i les mesures adoptades per pal·liar-les, no se n’han sortit, segons explica l’editora.

L’Associació de Periodistes de Castelló (APC) ha mostrat la seva solidaritat amb els treballadors del Qué! del territori, i ha assegurat assistir amb tristesa a la “pèrdua sistemàtica” de llocs de treball en el sector, ja sigui pels acomiadaments de professionals com pels tancaments de mitjans.

De moment, Qué! continua amb les edicions de Barcelona, València, Aragó, Madrid, Bilbao, Astúries, Sevilla, Màlaga i La Rioja.