Els mitjans haurien d’apostar més per les notícies positives o tenen l’obligació d’informar sobre tot allò que passa al nostre entorn? Les males notícies i l’escarni públic venen molt més i augmenten l’audiència? Quina importància ha de tenir l’audiència per als periodistes? Contribueixen aquests a l’angoixa de la població? Com poden, els informadors, donar bones notícies en temps de crisi?

Sobre aquestes i altres qüestions es reflexionarà en el debat És possible donar bones notícies en temps de crisi? Organitzat per la demarcació tarragonina del Sindicat de Periodistes de Catalunya, l’acte tindrà lloc aquest dimecres, a les 19 h, a l’àmbit cultural d’El Corte Inglés de Tarragona.

En la xerrada intervindran els periodistes Carles Gosálbez, director del diari digital Camp d’Esport; Josep M. Bonet, gerent de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona; Pitu Tarrasa, director del digital tottarragona.cat; el periodista Jordi Siré, i Ricard Checa, representant de l’SPC a Tarragona.