Aquest dissabte, el Teatre Metropol acull la primera edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2013, els quals distingeixen els professionals de la demarcació en vuit categories: emprenedoria, 2.0, resistència, històries, millor imatge, investigació i trajectòria professional. A més, s’atorgarà el Premi Nacional de Comunicació al periodista Manel Fuentes.

Els nominats a les diferents categories, són: El Vallenc, els treballadors del Diari de Tarragona, Tottarragona.cat, Ciutat de Reus, Carles Gosálbez, Xavi Fernández, David Oliete, Montse Pena, Marketingland, els treballadors de TV Cambrils, Enric Tricaz, Tarragona21.cat, Circdetarragona.com, Cristina Aguilar, l’ACN, Tomàs Varga, Pere Ferré, Dídac Bertrán, Reusdigital.cat, Alba Mariné, Marc Lladó, Ricard Lahoz, Natàlia Borbonès, Joan Puig, José Carlos León, la revista + Actual, Delcamp.cat i La Marfanta.

Els premis estan organitzats per la demarcació tarragonina del Sindicat de Periodistes, el programa La República Checa i la revista +Actual, i el lliurament tindrà format de gala solidària (l’entrada costa 10 euros) els beneficis de la qual es destinaran a la Fundació Bonanit i l’Associació Orient-Occident.