La setmana passada, El Correo publicava un reportatge on una jutgessa denunciava la saturació del Jutjat d’Alcobendas a causa de les nombroses demandes presentades relatives a diferents programes del cor. Dies després, Telecinco no només negava els fets, sinó que amenaçava amb prendre mesures legals contra “totes les informacions tendenciosament falses publicades sense previ intent de contrastar la informació i que perjudiquen injustament l’honor i la imatge de la companyia”.

El reportatge d’El Correo recollia el testimoni d’una anònima jutgessa que fa uns mesos hauria decidit canviar de destí pel que anomena la “judicialització de la teleporqueria” que converteix els jutges en “ostatges de les visceres de la teleporqueria”. Segons la magistrada, el Jutjat de Primera Instància de la ciutat madrilenya estava saturat per les nombroses denúncies per injúries, calúmnies o vulnerar el dret a l’honor i la intimitat que rebia relacionats amb programes del cor de Telecinco i d’Antena 3.

En el reportatge es deixa palès que totes aquestes demandes a vegades formen part del guió dels mateixos programes o són una estratègia dels denunciants per seguir apareixent als platós i “fer caixa”.

Per la seva part, Telecinco ha sortit al pas desmentint “totalment” aquestes informacions. Com a argument, la cadena remarca que el seu domicili social és a Madrid i que només es dirigeix als jutjats d’Alcobendas quan el demandant ho demana perquè hi té fixat el seu domicili.