Amb pocs mesos de vida, elClúster de l’Audiovisual de Catalunya continua teixint complicitats amb diferents organitzacions per impulsar el sector. Si dilluns passat va tancar un acord de col·laboració amb el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), aquest divendres ha estat amb l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació. Els respectius presidents, Xavier Guitart i Joan Solé, han signat un conveni par per contribuir a la promoció, el coneixement, la difusió i l’enfortiment del sector audiovisual català.

D’aquesta manera, el grup de treball d’acústica i audiovisual de Telecos.cat comptarà entre els seus membres amb un representant del Clúster per contribuir al desenvolupament de les seves activitats, com són l’organització de conferències, seminaris, cursos i jornades que serveixin per fer difusió dels temes relacionats en aquest àmbit.

A més, Telecos.cat assumeix el compromís de col·laborar amb el Clúster per facilitar i fomentar la cooperació entre els agents del sector audiovisual i el sector TIC, amb l’objectiu de potenciar la innovació, la creativitat i el talent, promovent el paper de Catalunya com a centre audiovisual de referència internacional. L’acord preveu realització d’actes i esdeveniments conjunts.