El pols entre Mediapro i Telefónica per la transmissió del futbol ha acabat, i Movistar+ incorpora a la seva oferta els partits de la Lliga espanyola i de la Champions per un total de 2.400 milions d’euros.

Per una banda, ambdues empreses han arribat a un acord pel qual Movistar+ podrà distribuir el canal beIN Sports (que entre d’altres inclou els partits de la Champions League, la UEA Europa League i les principals lligues internacionals) per al que resta de temporada i les dues següents.

Per l’altra, Movistar ha estat l’adjudicatària del concurs per distribuir el nou canal beIN Sports La Liga durant les properes tres temporades, el qual contempla la transmissió en directe i en exclusiva de vuit partits per jornada de primera divisió, incloent sempre un matx del FC Barcelona o el Real Madrid, a més del clàssic de la primera volta entre ambdós equips. Segons Mediapro, l’oferta de Movistar superava “clarament” la de la resta d’operadores.

Anteriorment, al desembre, en el concurs obert per la Lliga de Futbol Professional, Telefónica s’havia adjudicat per 750 milions d’euros el lot consistent en un partit de de primera divisió i un altre de segona per jornada en primera elecció (per a les properes tres temporades), incloent un màxim de 18 partits del Barça i 18 del Madrid, a més del matx entre ambdós clubs de la segona volta.

En aquest mateix concurs, Mediapro va resultar adjudicatària d’un altre lot per a la comercialització dels drets audiovisuals (per un total 1.900 milions d’euros) i que ha conformat l’oferta del nou canal beIN Sports La Liga, la distribució del qual ara ha estat adjudicada a Telefónica.

D’aquesta manera, Movistar+ serà l’única plataforma que durant les properes tres temporades podrà emetre tots els partits de primera divisió de la Lliga espanyola. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram