Telefónica, el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya i el Parc Audiovisual de Catalunya han posat en marxa el primer Laboratori de Digital Home, un projecte universtitat-empresa que té per objectiu que l’alumnat desenvolupi projectes innovadors relacionats amb la digitalització de les llars.

Aquesta primera edició del Lab Digital Home sorgeix com a continuació del Lab 360º que es va desenvolupar el curs passat emmarcat com una assignatura de tercer i quart dels graus en Multimèdia; Disseny i Desenvolupament de Videojocs, i Disseny, Animació i Art Digital del CITM-UPC.

La voluntat és que alumnes i empreses puguin investigar conjuntament i explorar noves idees i solucions tecnològiques per a les llars centrades principalment en tres eixos: entreteniment, connectivitat i seguretat.

El Laboratori de Digital Home començarà al febrer amb la creació de sis equips multidisciplinaris formats per quatre persones cadascun, que hauran de fer front a reptes que inclouen crear, dissenyar i desenvolupar nous escenaris en l’entorn de la llar digital.