L’aposta de Telefónica pel sector audiovisual puja de nivell i incrementa el nivell de competència respecte a les operadores tradicionals. Aquest divendres llança una nova oferta de televisió, juntament amb el seu paquet de serveis Movistar Fusión i noves funcionalitats tècniques per completar la seva proposta.

La nova oferta està formada per tres paquets. Energía inclourà grans esdeveniments esportius, entre els quals la transmissió de tot el Mundial de Motociclisme (enguany compartit amb Mediaset i a partir del 2015 en exclusiva) i la Fórmula 1 (les dues properes temporades compartides amb TV3 i Antena 3, i a partir del 2016 també en exclusiva), els drets dels quals ha adquirit recentment. El paquet Futbol oferirà els partits de Lliga, la Copa del Rei, la Champions o Europa League, i Para todos estarà format per continguts de diferents gèneres.

Els tres paquets es poden contractar a banda de les diferents ofertes de Movistar Fusión (que inclouen telefonia i internet) per un preu de 20 euros mensuals. I a partir de l’abril, Telefónica llançarà noves opcions amb diferents ofertes de canals per 45 euros al mes.

A banda, a la possibilitat de veure els continguts per televisor, ordinador, smartphone o tauleta, Telefónica hi incorpora una gravadora personal en xarxa amb capacitat per a 350 hores d’emmagatzemament, incloses les gravacions en alta definició. A més, properament, la gravadora inclourà la funcionalitat d’enregistrament automàtic dels darrers set dies de tots els continguts que es tinguin contractats.

També en l’àmbit tècnic, Telefónica farà transmissions multisenyal de la Fórmula 1 i el Mundial de Motociclisme, permetent que els usuaris puguin personalitzar les carreres escollint entre sis senyals diferents en alta definició.