El 27 de juliol del 2010, Pedro Terrasa va ser nomenat pel Parlament nou director general de l’Ens Públic de Ràdio i Televisió de les Illes Balears (EPRTVIB) en substitució d’Antoni Martorell. Tot i que encara no fa un any, Terrasa ha presentat la seva renúncia “irrevocable” aquest dilluns en un consell d’administració extraordinari.

El ja exdirector general entén que el seu cicle al capdavant de l’ens ha finalitzat, segons assenyala en la seva carta de dimissió. En la missiva, també explica que torna al Reial Mallorca, club del qual és accionista i on va ser gerent fins al 2008.

El dimissionari considera que la decisió va d’acord amb l’anunci fet abans de la campanya electoral, quan va dir que posava el seu càrrec a disposició del Parlament.

En el seu comiat, Terrasa ha donat les gràcies als seus col·laboradors i als treballadors d’IB3 per “la seva magnífica feina”, però també la “col·laboració” del sector audiovisual de l’arxipèlag. A aquest, l’ha volgut animar “en uns moments d’incertesa amb el convenciment de que el treball que realitzen és fonamental per a l’enfortiment de l’entramat empresarial de les Illes Balears i per a la cohesió social d’un territori discontinu, singular i complex com és el nostre”.

Ara, el Parlament haurà d’escollir el nou director general per majoria de dos terços. En cas de no arribar a un acord en sis mesos, es podrà nomenar un substitut per majoria simple.