El passat diumenge, en una pista forestal de Torà, entre la Segarra i el Solsonès, Mònica Terribas va perdre el coneixement a causa d’una caiguda d’un cavall, segons informa el diari Regió 7. La directora de TV3, que va haver de ser evacuada en un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), s’ha recuperat favorablement des d’aleshores a l’Hospital General de Catalunya, a Sant Cugat del Vallès, i es preveu que aquest dimecres rebi l’alta.

Al caure del cavall, Terribas va impactar a terra amb el cap, cosa que li va fer perdre el coneixement una estona, segons el diari. Tot i recuperar el coneixement al mateix indret, manifestava una pèrdua de memòria, ja que no recordava els moments previs de l’accident, motiu pel qual va ser traslladada a l’Hospital General de Catalunya, on ha estat en observació.

En rebre l’avís, el SEM va enviar fins a la zona un helicòpter medicalitzat, ja que es tractava de la unitat avançada que tenia més a prop. També s’hi va desplaçar una ambulància bàsica, a banda d’una dotació dels Bombers, que va actuar com a suport.

L’accident es va produir diumenge al migdia a la zona de la masia Comabella, en un camí rural entre Torà i Solsona.