La directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, ha mostrat el seu “neguit” perquè els blocs electorals s’acabin aplicant fins i tot fora de campanya. Així ho va expressar el passat divendres, davant les preguntes d’alguns parlamentaris durant la comissió de control de la CCMA pel que fa a aparicions en les notícies dels diferents partits.

Terribas va lamentar que, des del 28 de novembre ,els partits estan en precampanya per les eleccions municipals, les quals, va afegir, són les més complicades de totes, ja que s’han d’atendre molts fronts.

En el mateix sentit que Terribas, el president del consell de govern de la CCMA, Enric Marín, va avisar que “el dia que arribem a la conclusió que fem blocs estrictes tot l’any, haurem perdut tots”.

Marín també va explicar que, de cara a les municipals, volien “flexibilitzar” els blocs electorals, però com que ni hi ha hagut un acord entre els partits per fer-ho possible, finalment es tornaran a aplicar “criteris estrictes”, com a les passades eleccions parlamentàries catalanes.