La cobertura informativa de les eleccions del 25 de novembre per part del diari Ara inclou el retorn a les entrevistes televisives de la seva editora i consellera delegada, Mònica Terribas. Ho farà, però, dins el mateix mitjà, que explotarà al màxim la seva condició de multiplataforma.

Així doncs, a partir del 4 de novembre, l’exdirectora de TV3 entrevistarà els candidats a la presidència de la Generalitat al plató de l’Ara (s’entén que de les formacions amb representació parlamentària). El resultat es podrà visionar online i també llegir en l’edició impresa. El perfil dels candidats es completarà amb entrevistes “de proximitat” realitzades pel director del diari, Carles Capdevila, que farà un cafè amb els presidenciables.

A banda, a partir del 9 de novembre (quan s’inicia la campanya electoral), l’Ara inclourà un quadernet amb informació, opinions i peces de context sobre les eleccions, en el qual participaran alguns dels seus columnistes de més renom: Albert Om, Toni Soler i Xavier Bosch.