The Core Entertainment Science School de Grupo Planeta i Atresmedia han segellat un acord de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar la formació de professionals de la indústria de la comunicació i l’entreteniment.  

Més concretament, The Core oferirà els graus en Comunicació Audiovisual i en Periodisme i Comunicació Digital en aliança amb Atresmedia, on l’alumnat podrà realitzar les pràctiques. A més, Atresmedia participarà en diferents programes de màster aportant un equip de professors d’àmplia experiència, treballant en la definició i el desenvolupament del contingut, i proporcionant coneixement i expertesa a través dels directors de programes.  

“Aquesta associació entre The Core i Atresmedia representa tot un punt d’inflexió en la formació dels futurs professionals dels mitjans al nostre país, ja que apropa de forma única la realitat professional a les aules”, va apuntar Carlos Giménez, CEO de Planeta Formación y Universidades, en la presentació de l’acord, celebrada dimecres.  

“Atresmedia reforça la seva aposta per la indústria audiovisual i d’entreteniment al nostre país, ajudant a formar els professionals del futur, des de la nostra experiència i model de lideratge”, apuntava Silvio González, CEO d’Atresmedia.