The Mediapro Studio ha anunciat la incorporació de Catalina Porto com a nova directora de continguts a Colòmbia i Mèxic. Amb més de 20 anys d’experiència en diferents àrees de la indústria de l’entreteniment a l’Amèrica Llatina, Porto estarà al capdavant de les produccions en aquests dos mercats considerats estratègics per al desenvolupament de l’estudi del grup a la regió.

Vinculada des de fa més d’una dècada a Caracol TV, Carolina Porto ha estat productora executiva de diverses sèries televisives. A més, durant el seu període com a gerent executiva, ha liderat l’aposta més recent d’expansió de la companyia a Mèxic, destaquen des de Mediapro.

“La dilatada experiència de Catalina Porto en producció, la seva gran formació i el seu profund coneixement del sector tant a Colòmbia com a Mèxic influiran molt positivament en el nostre constant creixement en aquests dos mercats on l’Studio compta ja amb una destacada infraestructura, nombrosos clients i múltiples produccions en marxa”, ha comentat Laura Fernández Espeso, directora general de The Mediapro Studio.

“Estic entusiasmada amb la meva vinculació a The Mediapro Studio, una companyia que compta amb equips creatius i executius excel·lents amb els quals produeix continguts de la més alta qualitat, una visió estratègica per expandir el seu lideratge en un mercat tan gran i important com ho és el d’Amèrica Llatina, i en un moment en el qual tenim una oportunitat excepcional per enriquir l’oferta dels millors continguts en espanyol. Aspiro a capitalitzar en aquesta nova etapa professional la meva experiència en producció i continguts”, ha assenyalat Porto.