El programa This is art, conduït per Ramon Gener, s’ha exportat a diversos països de tot el món. En concret, la sèrie coproduïda per TV3 i Brutal Media amb el suport de l’ICEC s’ha venut a Portugal, Nova Zelanda, Hong Kong, Grècia, Itàlia, Croàcia, Mèxic, Perú i diversos territoris de l’Orient Mitjà i el nord d’Àfrica, on la cadena Al-Jazeera n’ha comprat els drets. A Espanya ha estat adquirida per Movistar.

D’aquesta manera, This is art s’ha convertit en la sèrie documental catalana més venuda des de Colors en sèrie, de Mai Balaguer. La producció compta amb una nova tongada de capítols pendents d’estrenar-se.

“La clau de l’èxit de This is art està en la manera entretinguda, desenfadada i plena de passió com Ramon Gener parla d’obres artístiques de rellevància internacional”, assenyala TV3 en un comunicat.

La primera temporada de This is art es va emetre a TV3 de novembre de 2017 a juny de 2018. En cada capítol, d’uns 45 minuts, el programa recorre a una emoció universal (èxtasi, rebel·lia, vanitat, gelosia, por, desig, culpa…) per acostar els espectadors a l’art i les seves diferents disciplines.