80 més 4 Publicacions, editora de Time Out Barcelona, ha posat en marxa una edició digital per a Girona amb l’oferta cultural i d’oci, disponible en català i anglès (a diferència de la barcelonina, no incorpora el castellà i no hi ha previsió de fer-ho). Els seus continguts no es limiten a la capital, sinó que també abasten les poblacions del voltant i els grans esdeveniments que es produeixen en la resta de comarques gironines, amb una especial atenció cap a la Costa Brava.

A Girona, Time Out no disposa d’una redacció física com a Barcelona, sinó que compta amb una coordinadora, Aída Pallarès, i una xarxa de col·laboradors freelance per a les diferents seccions de la publicació.

Aquesta és la segona capçalera que 80 més 4 Publicacions (que explota la marca anglesa a tot l’Estat) llança fora de Barcelona després de la de Madrid, presentada el juliol de 2014. Aleshores, però, la previsió era que la tercera capçalera Time Out arribés a la primavera de 2015, en el marc d’un pla de negoci a dos anys vista per obrir fins a cinc noves edicions.