La revista especialitzada en transport de viatgers Autobuses y Autocares ha distingit Transports Metropolitans de Barcelona amb el premi a l’empresa de l’any en la categoria de transport urbà. La 31a edició dels guardons es va celebrar el passat dimarts a IFEMA de Madrid.

El conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, va recollir el premi tot destacant “l’esforç realitzat en temps complicats i el compromís de l’empresa per millorar l’eficiència del servei”. En la seva intervenció, va recordar l’aposta de TMB per la sostenibilitat i que aquest any està de celebració pel centenari de la xarxa de bus.

Per la seva part, la presidenta de TMB, Laia Bonet, ha posat en valor la distinció rebuda: “Aquest premi és un reconeixement a la tasca diària que centenars de treballadores i treballadors fan per donar un servei de qualitat a la ciutadania de Barcelona”, assenyala Bonet. “Ens encoratja a seguir treballant intensament per tenir una mobilitat encara més eficient i més sostenible”, afegeix.

Els premis d’Autobuses y Autocares s’atorguen des de 1992 per reconèixer la feina desenvolupada per diferents empreses d’àmbit estatal dedicades al transport de viatgers en diferents categories.