Continuen els canvis de directius a RNE. Ara ha arribat el torn de la direcció de Radio 3, on Tomás Fernando Flores substitueix Lara López, que exercia el càrrec des de feia quatre anys. El nou director, que va entrar a l’emissora pública el 1984, des del 1996 dirigeix i presenta el programa Siglo 21, un referent de les noves tendències.

Crític musical i DJ, també ha presentat altres espais a la ràdio pública com Diario popArrebato o Alta impedancia. A banda, s’ha fet càrrec de la informació musical de Radio 1 i Radio 5, i a TVE ha conduït programes de televisió com Planeta Rock o Fuera de serie, a més de fer de comentarista a transmissions de festivals i concerts.

Per altra banda, després de comunicar fa uns dies a Juan Ramón Lucas que no continuaria al capdavant del magazín matinal de RNE, aquest dijous s’ha donat a conèixer el nom del seu substitut a partir de setembre: Manuel Hernández Hurtado, més conegut com a Manolo H. H., que va entrar a la casa el 1983, on des d’aleshores ha dirigit i presentat nombrosos programes.