El delegat de Cultura de l’Ajuntament, Jordi Martí, aquest divendres ha fet públics els guardonats amb els Premis Ciutat de Barcelona 2010, que es lliuraran el proper 15 de febrer en un acte celebrat al Saló de Cent del consistori.

El premi als mitjans de comunicació ha estat per a Toni Marín, director del programa Matí a 4 bandes, de Ràdio 4, perquè és “un espai d’actualitat en què s’aprecia un esforç per aconseguir un pluralisme exquisit i assolir un nivell de profunditat en el tractament dels temes que permet a l’oient fer-se una opinió informada”.

El jurat del premi als mitjans estava format per Salvador Alsius, Antonio Franco, Júlia Otero, Núria Ribó i Milagros Pérez Oliva.

Entre d’altres, també han rebut un Premi Ciutat de Barcelona Lluís Miñarro, en la categoria d’audiovisuals, com a productor de les pel·lícules Aita, Blow Horn, Familystrip, Finisterrae, La mosquitera i El Tío Boonmee recuerda sus vidas pasadas; i l’exposició Antifotoperiodisme, comissariada per Carles Guerra i Thomas Kennan, i que es va poder veure a La Virreina Centre de la Imatge.