El 7 de gener, el canal 33 estrena una nova graella que incorpora una novetat destacable: l’emissió de la tercera temporada de Bestiari il·lustrat, ajornada a l’octubre per la polseguera que va aixecar el segon capítol. De fet, el polèmic episodi protagonitzat per l’escriptor i guionista Jair Domínguez continuarà al calaix i no s’emetrà.

Així doncs, Bestiari il·lustrat es podrà veure els dilluns en sessió doble. A les 22 h s’emetrà un capítol de la tercera temporada, i tot seguit la reemissió d’un de la segona. El 7 de gener s’estrenarà el programa dedicat a l’actor i director Julio Manrique, Dogville a la catalana, i a continuació s’emetrà el dedicat a Thaïs Villas, La Panadella, camions i talons.

En la nova graella del 33 no continuen els espais De propLatituds, Quarts de nouOdisseesAmb filosofiaLa fàbrica de menjar d’en Jimmy, Thalassa i Cronos. A canvi tornen Segle XX i GR Pirineus, mentre que altres programes avancen l’horari i/o canvien de dia, com ara SputnikNo t’ho perdisEl documental La sonora.